Aanbod

Goed om te weten:

De behandeling wordt afgestemd op jouw klacht, probleem of thematiek. Dit gebeurt vanzelfsprekend altijd in overleg met jou. Om goed te kunnen bepalen wat voor jou op dat moment het beste is, gaan wij in het begin van elke behandeling een (kort) intakegesprek uitvoeren. Hiervoor hoef je niets voor te bereiden. Ik ben er om je de weg naar jezelf te begeleiden, je te ondersteunen zo dat je kunt ontspannen en los te laten wat niet (meer) van jou is.

Op dit moment ben ik in opleiding daarom mag ik nog niet alle holistische behandelingen aanbieden. Ik ga alleen behandelingen geven, die ik ook mag geven en afgestemd zijn met mijn docent. Ook ontvang ik altijd graag feedback, hiervan kan ik leren. Denk hierbij aan een Klangschaalbehandeling, Reiki, Sedona, een Familieopstelling, Lichaamswerk en nog veel meer. Daarnaast maak ik ook gebruik van de helende werking van Edelstenen. 

De behandelingen vinden bij mij in de praktijk aan huis plaats.

1:1 Sessie

€ 55,00

1:1 Sessie

€ 55,00

Tijdens een 1:1 sessie gaan wij samen naar aanleiding van jouw vraagopstelling, je klacht en of uitdagingen kijken wat het beste bij jou past. Naar een uitgebreid intakegesprek kiezen wij samen de passende behandelmethode. Dit is helemaal op jouw afgestemde proces, waarbij we een diepe kijk nemen op jou als mens op alle holistische niveaus. Ervaar wat er nog meer mogelijk is, ontspan, ervaar rust en kom zo dichter bij jouw kern.

Meer over de verschillende behandelingsmethoden:

Reiki:

Reiki betekent "universele levensenergie". Die energie zit in alles om ons heen, bomen, dieren, planten. Met Reiki woord via handoplegging die universele energie doorgegeven en het zelfhelend vermogen activeert. Bijvoorbeeld kan het een aanhoudende hoofd of schouderpijn verhelpen. Maar ook bij het doorbreken van (energie)blokkades in je lichaam. Reiki kan je helpen weer te aarden en rust te vinden.

 

Sedona:

Sedona is een traumaverwerkingsmethode. Het is een eenvoudig methode waar je elke keer een laagje overbodige ballast los kunt laten, net zolang het nodig is. Sedona is bij iedereen toepasbaar. Ik werk bij de Sedona methode met vragen in combinatie met Reiki. Meestal onderga je deze behandeling zittend. Aansluitend ontvang je nog 10-15 min Reiki om te ontspannen.

EFT:

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques. Een manier waarbij je door het kloppen op een aantal punten op je gezicht en romp verschillende trauma's en overtuigingen losgelaten kunnen worden. Het wordt ook wel emotionele acupunctuur genoemd. Tijdens een EFT Sessie begeleid ik je door je trauma heen en leer je hoe je deze simpel maar efficiënte methode ook thuis kunt gebruiken

Systematische opstelling:

Een systematische (familie)opstelling is met hulp van vloerankers een beeldweergave van een specifiek vraagstuk van jou. Denk hierbij aan vragen zoals: Waar sta ik ten opzichte van mijn ouders? Waar staan mijn kinderen in het familiesysteem? Ook kun je hier met vragen over je relatiesituatie terecht. Er is geen vraag i.v.m. die je niet zou kunnen (op)stellen. Heb je een vraag of uitdaging waar je niet uitkomt? Probeer het dan eens met zo een opstelling.

Access Bars:

Access Bars bestaat uit 32 energiebanen op je hoofd. Deze verbinden zich op specifieke "bars-punten" en komen overeen met verschillende gebieden en aspecten van het leven. Tijdens een sessie worden deze punten zachtjes aangeraakt om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk hebben beperkt in de betreffende levensgebieden, los te laten. Ga lekker liggen en ontspannen en geef je gedachten eens een reset.

Scan:

Tijdens een Scan ga ik de verschillende laagjes en niveaus van jouw aura, Chakra of orgaan scan aanvoelen. Met Reiki kan dit informatie opleveren van eventuele energie blokkades of andere oneffenheden. Aansluitend kunnen we deze met de helende energie van Reiki gaan behandelen (zie ook Reiki boven)