Over Mij

Ik ben Sabine op 16 november 1984 geboren en getogen in Duitsland. Nu woon ik samen met mijn vriend, mijn twee kindjes en onze hond Noa in het mooie Winterswijk.

Ik ben gek op reizen, ik zit bij een muziekvereniging, ik hou van wandelen en sporten. …En natuurlijk het allermeest van mijn gezin. Ik ben opgeleid als “Industriekauffrau”, heb succesvol “International Business and Management” (HBO) gestudeerd en lange tijd voor internationale bedrijven gewerkt. Ik heb Reiki 1, 2 en mijn Reiki Master gedaan, veel workshops over werken met energieën gevolgd. Nu ben nu bezig met een opleiding voor holistische Therapeute (Zoma opleiding in Zevenaar). Sinds afgelopen jaar heb ik mijn eigen praktijk aan huis en kan ik niet wachten jou daar te ontmoeten!

Achtergrond

Naar mijn schooltijd en opleiding als “Industriekauffrau”, ben ik bedrijfskunde in Hamburg gaan studeren.

Deze jaren waren turbulent en uitdagend. In deze tijd zat ik naar een lange aanloop volop in een depressie en een eetstoring. Ik heb verschillende therapieën gevolgd. Met name de bewustwording en lichaamswerk hebben mij geholpen om te begrijpen wie ik ben, mijn verleden voor wat het was te accepteren en los te laten om zo dichter bij mezelf te komen. In 2018 en in 2023 mocht ik een van de mooiste en wonderbaarlijke cadeau in mijn leven ontvangen. Ik werd moeder.

Alle ervaringen die ik opgedaan heb -inclusief mijn opleiding- hebben me geleid tot het oprichten van mijn praktijk. Waar ik je van harte uitnodigt en dan gewoon jezelf te komen zijn. Met wie je bent - met alles wat je bent. Met jouw licht, jouw schaduw kanten en met jouw verhaal. Graag ga ik samen met jou kijken hoe we jouw licht heller en nog intenser kunnen laten zijn. Hoe wij meer rust in jouw dagelijks leven brengen en dingen in beweging zetten die nu heel vast zitten en waar verandering onmogelijk lijkt. Ik begeleid je graag!