Reiki:

Ontdek de helende kracht van Reiki, een eeuwenoude Japanse techniek die gericht is op het bevorderen van ontspanning, balans en welzijn. Bij Reiki wordt gebruik gemaakt van zachte aanrakingen om de natuurlijke energiestroom in het lichaam te herstellen en te harmoniseren. Deze holistische benadering stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam en kan helpen bij het verminderen van stress, angst en fysieke klachten.

Ervaar de diepe ontspanning en innerlijke rust die Reiki kan bieden en ontdek de positieve effecten op zowel lichaam als geest.

Sedona:

Ontdek de kracht van de Sedona Methode, een effectieve techniek voor emotionele bevrijding en innerlijke rust. De Sedona Methode is gebaseerd op eenvoudige, maar krachtige vragen en oefeningen die je helpen om belemmerende emoties los te laten en innerlijke vrede te vinden. Door bewust te worden van je gedachten en gevoelens, en deze los te laten, kun je meer ruimte creëren voor positieve verandering en groei. Ervaar de bevrijdende werking van de Sedona Methode en kom dichter bij je ware zelf. 

EFT:

Ontdek de kracht van de EFT (Emotional Freedom Techniques) methode, een effectieve techniek voor het vrijmaken van emotionele blokkades en het bevorderen van welzijn. EFT maakt gebruik van zachte aanrakingen en het kloppen op specifieke acupunctuurpunten om emotionele stress en spanning los te laten. Deze methode kan helpen bij het verminderen van angst, trauma, fobieën en andere emotionele uitdagingen, en het bevorderen van innerlijke rust en balans. Ervaar de bevrijdende werking van EFT en geef jezelf de mogelijkheid om emotioneel vrij te zijn en voluit te leven. 

Systematische opstelling:

Ervaar de transformerende kracht van systemische opstellingen, een diepgaande methode voor het verkennen en oplossen van onderliggende dynamieken binnen families, relaties en organisaties. Systemische opstellingen bieden inzicht in verborgen patronen en blokkades die ons leven beïnvloeden, en bieden de mogelijkheid om deze op een liefdevolle en respectvolle manier te transformeren. Door de verbindingen tussen familieleden, emoties en gebeurtenissen te verkennen, kunnen we heling en harmonie brengen in ons leven en onze relaties. Ontdek de helende werking van systemische opstellingen en geef jezelf de kans om vrij te zijn van belemmerende patronen en voluit te leven.

Access Bars:

Ontdek de verlichtende werking van Access Bars, een innovatieve techniek die gericht is op het bevorderen van ontspanning, helderheid en welzijn. Access Bars omvat zachte aanrakingen op 32 punten op het hoofd, die corresponderen met verschillende aspecten van ons leven, zoals geld, controle, communicatie en meer. Door deze punten licht aan te raken, worden belemmerende gedachten, overtuigingen en emoties opgeschoond, waardoor ruimte ontstaat voor meer gemak, plezier en mogelijkheden in het leven. Ervaar de diepe ontspanning en innerlijke rust die Access Bars kan bieden en geef jezelf de kans om los te laten wat je niet langer dient.

Scan:

Tijdens een Scan ga ik de verschillende laagjes en niveaus van jouw aura, Chakra of orgaan scan aanvoelen. Met Reiki kan dit informatie opleveren van eventuele energie blokkades of andere oneffenheden. Aansluitend kunnen we deze met de helende energie van Reiki gaan behandelen (zie ook Reiki boven)